De MINI Brand Store Amsterdam is tijdens de negentiende editie van de Amsterdam Fashion Week (AFW) omgetoverd tot exclusieve club. MINI opent na de succesvolle eerste editie van vorig jaar tijdens het Amsterdam Dance Event wederom de deuren van de Brand Store als CLUB MINI Amsterdam. Hiermee is MINI het eerste automerk met eigen clubavonden.

De MINI Brand Store is met zijn centrale ligging aan het Leidseplein in Amsterdam en met de internationale allure van het Hirsch gebouw een geschikte locatie voor een club. Deze tweede editie van CLUB MINI Amsterdam wordt gepresenteerd door Yours Truly, dat de afgelopen drie jaar is uitgegroeid tot een gewaardeerd concept met hosting van festivalpodia en druk bezochte clubavonden met edities in onder andere Jimmy Woo, Paradiso en Corso in Rotterdam. Vrijdag 12 juli presenteert Yours Truly: The Flexican, Sef en verschillende surprise acts.

CLUB MINI Amsterdam is bedacht en ontwikkeld door Fel Concepts en Amp.Amsterdam in opdracht van MINI Nederland. De exclusieve clubavonden komen tot stand in samenwerking met partners als Yours Truly, Pioneer, Smirnoff, Pepsi en Salt & Sugar.

CLUB MINI Amsterdam is alleen op uitnodiging en kaarten zijn niet in de reguliere verkoop te verkrijgen. Op Facebook.com/MINI.Nederland en via verschillende websites zijn kaarten te winnen voor deze AFW editie van Yours Truly.

Powered by: Club Judge