De Lokale Politie Zone Rupel in België maakt tijdens Tomorrowland aanstaand weekend gebruik van social media. Facebook en Twitter worden gescand op berichten die te maken hebben met bereikbaarheid en veiligheid van het dancefestival.

Het lokale korps heeft een eigen Facebook-pagina, waar komend weekend berichten door de politie op geplaatst worden die verband houden met Tomorrowland. Om de berichten te lezen moet de pagina worden geliked. Buurtbewoners kunnen via Twitter en Facebook ook overlast melden. In 2011 werd voor het eerst door de lokale politiezone gebruik gemaakt van deze media.

Tomorrowland is van 26 tot en met 28 juli en de camping Dreamville opent al op donderdagavond. Het is de negende editie van het electronic dance music (EDM) festival in België en dit jaar is er voor het eerst een spin-off editie in The States, genaamd TomorrowWorld. In België zijn vrijwel alle EDM-stromingen maken artiesten als Avicii, Tiësto, Steve Aoki, Afrojack, Headhunterz en Loco Dice hun opwachting.

Powered by Club Judge