Erik van den Boom, beter bekend als Erik Arbores vierde gisteravond zijn zestiende verjaardag in Privilege, momenteel de grootste club ter wereld. Hiermee is Erik de jongste dj die ooit in Privilege heeft gedraaid. Voor het jonge talent was het ook een primeur om na drie jaar dj te zijn geweest, na middernacht in een club te mogen draaien.

De jarige job draaide tijdens het feest Don’t Let Daddy Know, van de Nederlandse evenementenorganisatie E&A Events. Zij presenteren het concept wekelijks in Privilege op het partyeiland Ibiza. Naast gevestigde namen, biedt de organisatie graag een podium voor jong talent. Vandaar dat ze Erik Arbores de kans boden om op te treden. 

Erik Arbores heeft al eerder de aandacht van de media getrokken, doordat hij op zijn dertiende in 2011 zijn gymnasiumdiploma behaalde. Na zijn eindexamen is hij gestart met de opleiding Technische Natuurkunde aan de TU Delft. Maar na een half jaar besloot hij om te stoppen met studeren en zich voltijd op muziek te storten. In 2012 tekende Erik een contract bij het wereldwijd grootste dancelabel Spinnin’ Records, de platenmaatschappij van onder andere Afrojack en Sander van Doorn. Hiermee volgt Erik als modern wonderkind de voetsporen van Frédéric Chopin, Wolfgang Amadeus Mozart, Vangelis en Stevie Wonder.   

Powered by Club Judge