De legendarische Belgische club La Rocca viert aanstaand weekend haar 25ste verjaardag. De venue in Lier, een voorstad van Antwerpen, is al een kwarteeuw een begrip in de (Belgische) dance scene en kleurt daarom dit weekend zilver.

Het meest in het oog springend is het feest op zaterdag 31 augustus, genaamd Silver Saturday. Bekende namen Kevin Saunderson en Erick E nemen plaats achter de decks, ondersteund door lokale bekendheden DJ Philip, Licious, Christophe Deejay en Brian-V & Friends. Kaarten voor de avond zijn nu verkrijgbaar en kosten €8,-.

La Rocca werd in 1988 opgezet door Wim Van Ouytsel (op de foto met zwart strikje), die nog steeds de huidige eigenaar is en de programmering verzorgt. Beleving is waar hij in gelooft, met daarnaast kwaliteit en service op hoog niveau. Dj toppers als Armand van Helden, Faithless, Laurent Garnier en Martin Solveig draaiden al eens in Lier. Op 22 september aanstaande wordt ook de Italiaanse technoheld Marco Carola aan het lijstje toegevoegd.

Maar ook beroemde popartiesten wisten hun weg naar La Rocca te vinden. Zo kwamen onder andere Moby en Rihanna naar de dancing om er een goed avondje te clubben.