Het grootse Belgische festival Tomorrowland, dat eind juli nog 180.000 bezoekers uit 214 landen trok, is op dit moment aan het verhuizen naar het Amerikaanse Georgia. Organisator ID&T is druk bezig met de voorbereidingen van Amerikaanse broer TomorrowWorld, dat plaatsvindt op 27, 28 en 29 september aanstaande.

Het gigantische hoofdpodium werd zes weken geleden al met maar liefst 80 vrachtcontainers per boot naar Amerika gebracht. Hier wordt het door een team van meer dan 1.500 mensen samen met andere podia opgebouwd. Grootheden als David Guetta, Steve Aoki, Calvin Harris én onder andere de Nederlandse dj’s Armin van Buuren, Sander van Doorn en Chuckie laten er hun beste muziekkunsten horen.

Het Belgische Tomorrowland heeft al zes ‘Best’-awards op zijn naam staan, waaronder ‘Best Music Event Worldwide’ en ‘Best major European Festival’.

Het goedkoopste dagticket voor TomorrowWorld is omgerekend 95 euro, van alle tickets is 90 procent al uitverkocht. De minimumleeftijd om het festival in The States te kunnen bezoeken is 21 jaar.