ROD staat vanavond tijdens zijn ‘RODnacht’ minimaal 7 uur in TrouwAmsterdam. Hiermee draait hij ‘all night long’ in de Amsterdamse club.             

ROD is het techno alter ego van Benny Rodrigues, de 31-jarige Rotterdamse dj/producer die vooral house en latin house draaide. ROD staat, volgens de artiest zelf, voor puristische techno in de breedste zin van het woord.

Over succes heeft ROD niets te klagen. Hij stond afgelopen zomer op onder meer Dekmantel Festival, Soenda Festival, hij gaf een optreden voor Boiler Room en stond in de Berlijnse technotempel Berghain. Ook staan nieuwe releases voor Chris Liebing’s CLR Recordings en het Spaanse Semantica Records gepland.

Het is niet de eerste keer dat hij een eigen RODnacht heeft in Trouw. Tijdens Hemelvaart op 8 mei van dit jaar stond hij ook al ‘all night long’ in de Amsterdamse club. Hier draaide hij 8 uur lang een succesvolle set.

Tickets voor RODnacht op vrijdag 1 november kosten 12 euro (excl. fee) per stuk in de voorverkoop en zijn via deze link te bestellen.