Capitala se schimba cu pasi mici. Pe langa proiectele ce urmeaza a fi finalizate de PMB in Bucuresti, in 2014, autoritatile au in plan sa inceapa unele noi, precum modernizarea strazilor Academiei - Brezoianu si altele.

Primaria Capitalei vrea sa puna in aplicare o parte din proiectele PIDU (Planul Integrat de Dezvoltare Urbana) care include reamenajarea mai multor zone din oras.

Printre cei care se ocupa de "schimbarea la fata" a Bucurestiului este si arhitectul Teodor Frolu, care se ocupa de Planul Integrat de Dezvoltare Urbana, proiect contractat de Primaria Capitalei. Noi i-am luat un interviu unde ne-a explicat cand ne vom plimba cu barca pe Dambovita si ce se va schimba in Bucuresti.

Astfel ca Planul Integrat vine cu un concept integrat ce urmareste pe langa  fluidizarea traficului, de a da o calitate mai buna spatiului public si traseelor pietonale, de a face o conexiune mai buna intre nodurile de transport in comun, de a repara niste rupturi care exista in structura urbana  din cauza proiectelor din anii ‘80 ce au destructurat o treime din Bucurestiul vechi.

Urmariti pe Metropotam ce proiecte noi se vor face in Bucuresti

Sursa foto