Dj Martin Garrix is genomineerd in twee categorieën van de jaarlijkse 3FM Awards. Hij maakt kans op een prijs voor Beste Artiest Dance en Beste Nieuwkomer.

Andere genomineerden in de categorie Beste Artiest Dance zijn Tiësto, Afrojack, Armin van Buuren en Showtek. In de lijst Beste Nieuwkomer neemt Garrix het op tegen artiesten Jett Rebel, Maaike Ouboter, Michael Prins en Mr. Probz.

De 3FM Awards bestaan sinds 2005 en eert artiesten van Nederlandse bodem. Het publiek bepaalt de winnaars door online te stemmen. De uitreiking is op 10 april aanstaande, in de Amsterdamse Gashouder (Westerpark).

Martin Garrix gooit ook internationaal hoge ogen. Zo is hij ook genomineerd voor drie International Dance Music Awards die tijdens Winter Music Conference (WMC) – een conferentie in Miami  van 21 t/m 30 maart voor de internationale dance muziek branche - worden uitgereikt. Tijdens WMC vindt ook het enorme dance event Ultra Music Festival plaats (28-30 maart), waar alle groten der aarde uit verschillende elektronische genres op één van de podia draaien.