Het Amerikaanse cruiseschipfestival Holy Ship is in 2015 niet een, maar twee weekenden. Dit wordt gemeld op de Facebook pagina.

Het wordt de vierde editie van Holy Ship en is volgend jaar van 3 tot en met 6 januari en van 25 tot en met 28 februari. De organisaties Hard, Cloud 9 en The Bowery charteren het cruiseschip MSC Divina en nemen dit twee weekenden over. Het schip vaart uit vanaf Miami en doet Private Island aan, vaart door naar de Bahama’s om daarna weer in Miami terug te keren. In verschillende ruimtes van het schip en op het bovendek worden feesten gegeven, maar ook daarbuiten. Zo is er altijd een feest op Private Island voor de Holy cruisers.

Line-ups van aanstaande edities zijn nog niet bekend, maar de rij artiesten in het verleden belooft veel goeds: Skrillex, Maceo Plex, Boys Noize, Duck Sauce, Disclosure en afgelopen editie nam Diplo special guest Pharrell Williams mee.

Reacties op Facebook op het aangekondigde tweede weekend in 2015 zijn wisselend. Sommigen zijn laaiend enthousiast, anderen vinden dat de organisaties zwichten voor de commercie en het idee van Holy Ship om zeep helpen.

Pre-boekingen voor Holy Ship kunnen vanaf begin maart gedaan worden via de website. Prijzen zijn afhankelijk van de soort hut die geboekt wordt.

Bekijk hier de aftermovie van de 2013 editie (die van 2014 wordt verwacht):


Powered by Club Judge