De bekende dj Dimitri draait morgen na een tijd van herstel en revalidatie weer ‘all night long’ in club TrouwAmsterdam. Afgelopen januari kreeg hij te kampen met een bacteriële infectie, met als gevolg dat een van zijn onderbenen moest worden geamputeerd.

Dat Trouw blij is met de terugkeer van Dimitri, blijkt wel uit de in mei georganiseerde benefietnacht voor de dj. Omdat hij lange tijd niet kon werken, was financiële steun welkom. Bekende dj’s als Joost van Bellen, Patrice Bäumel, Tom Trago en Melon draaiden deze avond gratis. Zelfs het personeel van de club werkte deze avond vrijwillig, waardoor de gehele opbrengst van die avond aan de dj geschonken kon worden. Hierdoor kon Dimitri in rust revalideren en kon hij een aangepaste auto kopen.

Dimitri is op 17 april jl. voor het laatst geopereerd en kon na 7 weken alweer lopen door middel van een prothese. Dit komt volgens Trouw door het enorme doorzettingsvermogen en de wilskracht van Dimitri. Na deze nare tijd is Trouw heel trots dat de dj morgen weer op zijn favoriete plek staat: Achter de draaitafel voor meteen een set van 6 uur. Dat het publiek ook staat te trappelen, blijkt wel uit het feit dat het evenement is uitverkocht. Er zijn alleen nog enkele kaarten aan de deur te koop à15 euro.