Deze week is de nieuwe interactieve show applicatie ‘Shomobi’ officieel gelanceerd. Deze app is gemaakt om tijdens evenementen de bezoekers onderdeel van de show te maken, doordat de app is afgestemd op audio, video en licht van de show.

De initiatiefnemers achter de app zijn showproductie bedrijven Plugged Productions en Unlimited Productions. Medeoprichter Koen Colmbijn licht toe: ‘De applicatie heeft tal van mogelijkheden die de beleving van een show extra bijzonder maken. Zo kan de app de smartphone laten vibreren, kleuren laten zien, audio afspelen, video afspelen, acties communiceren en dat allemaal in synchronisatie met de show.’ Hiernaast kunnen bezoekers via de app tickets kopen, de timetable bekijken en andere informatie van een bepaald evenement opzoeken.

De applicatie werd voor het eerst gebruikt tijdens het dance event Extrema XO Live 2013 . De app is beschikbaar voor iPhone en Android toestellen en zijn in deze app stores te downloaden. Voor meer informatie en om een idee te krijgen van de app bekijk je deze link.